Kwaliteit

KWALITEITSSYSTEEM

Het Servo Artpack kwaliteitssysteem is een onmisbaar hulpmiddel.

Aan de hand van de analyse en het optimaliseren van onze primaire en ondersteunende businessprocessen en het voortdurend updaten van human resources, hebben wij een kwaliteitssysteem ontwikkeld dat beantwoord aan de voorschriften van ISO 9001 EN ISO 22.000.

De sleutelelementen van onze kwaliteitsnormen zijn:

- het implementeren van een systeem van risico–analyse.

- een gedocumenteerd beheer van techniek en voortgang.

- Controle van de productie–omgeving, –processen en producten aan de hand van regelmatige audits in alle productievestigingen.

- Controle van het voedselveiligheidssysteem dat van toepassing is op het transport, de distributie en opslag.

Servo Artpack beschouwt hygiëne en voedselveiligheid de belangrijkste garanties voor de klant. Dat is de reden waarom wij al onze productievestigingen/opslagplaatsen willen certificeren met de volgende certificaten ter bescherming van de klant: de BRC/IOP standaard die zeker stelt dat een product wordt geproduceerd dat hygiënisch, veilig, en geschikt is om in contact te komen met voedsel.

KWALITEITSERVICE

Onze Kwaliteitsdienst is in staat om, in samenwerking met Europese gecertificeerde laboratoria, technische definities van leveringsspecificaties, conformiteitsverklaringen, certificaten, wettelijke updates, hygiënisch–sanitaire kwaliteit en analytische methoden te leveren.

ECOLOGISCHE AANPAK

Een marketingstrategie die milieuvriendelijkheid en ecologische duurzaamheid promoot, zoals een fotovoltaïsch energiebesparend systeem en onderzoek over het gebruik van biologisch composteerbare materialen, zoals PLA, papier, lijm.

Up↑